Choď na obsah Choď na menu

Duitsland behoudt maximale score in groep C

Daardoor blijft Die Mannschaft groep C aanvoeren, met vijftien punten uit vijf duels. De tegentreffer van Dimitrij Nazarov, actief in Duitsland bij Erzgebirge Aue, betekende overigens wel de eerste tegentreffer in deze cyclus. Daarom Goedkope Voetbalshirts zijn tegenwoordig hot selling.

Nazarov maakte de gelijkmaker nadat André Schürrle de score had geopend. De aanvaller van Borussia Dortmund trof voor het eerst doel voor de Duitsers sinds 13 juni 2015, in de wedstrijd tegen Gibraltar. Duitsland Voetbaltenues zijn geliefd bij fans, en veel fans zouden dragen als kijken naar de wedstrijd.

Nog voor rust liep de wereldkampioen uit naar 1-3 door doelpunten van Thomas Müller en Mario Gómez. Diep in de tweede helft bepaalde Schürrle de eindstand op 1-4.