Choď na obsah Choď na menu

Cristiano Ronaldo gedijt voor Real Madrid tegen Shakhtar Donetsk

Vier dagen na een volledige capitulatie in afgelopen zaterdag Clasico, Real Madrid gaf nieuwe tekenen van hun ingewikkelde, onevenwichtige toestand van de geest en de vorm met een smalle overwinning op Shakhtar Donetsk's Arena Lviv.

Wat voor een goede 75 minuten leek een balsamico overwinning voor de madridistas bijna veranderd in een nachtmerrie-scenario, wanneer de gastheren scoorde drie goals in 11 minuten en kreeg krachtig dicht bij een wedstrijd waarin ze waren 4-0 achterstand koppelverkoop.

Na deze overtuigend te winnen, Real Madrid houdt de eerste plaats in groep A, met slechts een spel linksaf bij het Santiago Bernabeu tegen Zweedse kant Malmö FF. Echter, dit resultaat, dan verminderen van de druk op coach Rafael Benitez, kunnen zelfs verhogen. Voor de manager Real Madrid, wint zijn gewoon niet genoeg meer.