Choď na obsah Choď na menu

Barcelona blijft in spoor Real na zege op Valencia

Tegenwoordig zijn steeds meer scholen geopend voetbal klassen, om de gezondheid van kinderen te oefenen. Dus, veel ouders kopen Voetbaltenue Kind voor hun kinderen. Wat meer is, FC Barcelona’zijn populair onder kinderen.

Vanaf het eerste moment was wel duidelijk dat Barça geen gemakkelijke avond tegemoet zou gaan. Na 29 minuten spelen zette Eliaquim Mangala de openingstreffer op naam van Valencia. Messi schoot een penalty binnen en Munir El Haddad, nota bene gehuurd door Valencia van Barcelona, morge ervoor dat zijn team niet met een achterstand ging rustten. hij is een spannend spel voor fans, gekke fans zwaaien FC Barcelona Voetbaltenues om deze overwinning te vieren.

Maar wie anders dan Messi kon Barcelona aan de drie punten helpen? De Argentijn zette zijn club wederom op voorsprong en André Gomes deed een minuut voor tijd nog een extra duit in het zakje: 4-2.