Choď na obsah Choď na menu

De hoop van de Premier League-titel in Manchester United is al een tijdje aan het dalen

Vergeet even de stad van Manchester, want hoewel het moeilijk te accepteren is, is het seizoen al lang voorbij. De hoop van de Premier League-titel op Manchester United is al een tijdje verslechterd, terwijl Manchester City de top van de tafel domineerde, maar de hoop van United om tweede te worden kreeg maandag een onverwachte boost. Ben jij een voetbalfan? Hier hebben we veel goedkope voetbalshirts voor je. United vocht terug van twee doelpunten naar beneden om een ​​dramatische overwinning van 3-2 te behalen in Selhurst Park op maandagavond, met dank aan doelpunten van Chris Smalling, Romelu Lukaku en Matic.

Andros Townsend opende de score voor Palace op 11 minuten en Patrick van Aanholt maakte het 2-0 vroeg in de tweede helft. Matic's 30-yard strike in blessuretijd markeerde zijn eerste doelpunt voor de club sinds hij in de zomer tekende bij Premier League-rivalen Chelsea. Laten we manchester united shirt dragen om hem aan te moedigen! Wat een enorme comeback. Het tilt United terug naar de tweede plaats en een perfecte timing omdat Liverpool op de derde plaats de volgende is op zaterdagochtend. Mourinho en Klopp zullen de dominantie van Manchester City niet kunnen vergeten, maar ze zullen wel weten hoe belangrijk het is om het seizoen sterk af te ronden.